Kun kysyttävää tai muuta ilmenee, ota rohkeasti yhteyttä - kysyminen kun ei maksa mitään.

 

 


Yhteydenottolomake

Yksinkertaisimmin saat meihin yhteyttä täyttämällä lomakkeen, jonka löydät tältä sivulta.
Täytä lomake, ja otamme sinuun yhteyttä pian.


Yhteydenotot sähköpostitse

Paras tapa ottaa yhteyttä on sähköposti ja sitä kannattaakin suosia. Kysymyksiä / tarjouspyyntöjä tulee meille todella paljon, ja sähköpostitse pystymme vastaamaan mahdollisimman monelle saman päivän aikana. Sähköpostiin on myös kätevää linkittää lisätietoja/kuvia tuotteista tarvittaessa, listata hintoja jne. Pyrimme pääsääntöisesti vastaamaan saapuneisiin viesteihin n. 24h kuluessa. Sähköposti: info@futurez.fi

Yhteydenotot puhelimitse

Futurezin konttorilla tunnit ovat vuorokaudessa kortilla, koska kiirettä piisaa ja usein toimistotuolit ovatkin tyhjillään silloin kun tohina keskittyy varaston puolelle.

Puhelinta pyritään päivystämään iltapäivisin n. klo 11-18. Mikäli puheluusi ei päästä vastaamaan, sinulle pyritään soittamaan tavallisesti takaisin myöhemmin saman päivän kuluessa. Huomioithan että tekstiviestit puhelinnumeroomme eivät välity perille.


Asiakaspalvelun puhelinnumero: 09-31575960

 

Varastonoudot ym.

Tällä hetkellä emme ylläpidä varsinaista myymälää ja siellä päivystävää henkilökuntaa, vaan yritystoimintamme toimii yhä sujuvasti pääosin maahantuojana ja verkkokauppana kuten se on jo vuosia toiminut. Varastomme sijaitsee Lohjan Asemalla (postinumero 08100) ja voit tottakai noutaa halutessasi tuotteesi varastolta suoraan.

Ota tällaisissa tapauksissa kuitenkin ajoissa ensin yhteyttä ja tarkista että paikalla on henkilökuntaa.

 

Yrityksen perustiedot:

Futurez Oy

(Y: 2432636-3)

08150 Lohja


Palaute / Ota yhteyttä