Ecu Helsinki

ECU Helsinki julkisivu
Ecu Helsinki, on osana Futureziin kuuluva toimipisteemme Vantaan Keimolassa.
 
Mitä?
Keimolan toimipisteellä suoritamme korkeiden laatustandardien mukaisesti tuotteidemme asennuksia, kokonaisvaltaisia muutosprojekteja sekä moottorin ja vaihteiston ohjainlaitteiden säätöjä. Tilamme ovat varusteltu laadukkailla eväillä sekä asiantuntemuksella työn tekemiseen ilman kompromisseja tai oikoteitä. Tiimillämme on pitkä kokemus autoalalta, ja vakavanlaatuinen perfektionistin vika luonteessaan.
 
Keimolan pisteemme toimii myös Futurez verkkokaupan noutopisteenä, huomioithan että noudot tulee aina sopia ennalta jotta tilaamasi tuotteet osataan siirtää/varata valmiiksi noutoon. Toimipisteellä ei ylläpidetä ainakaan tällä hetkellä erillistä myymälätilaa.
 
Kurkkaa viimeisimpiä touhuja Ecu Helsingin Facebook-sivulta.
 
Missä?
Toimipisteemme sijaitsee historiallisella Keimolan moottoriradan maaperällä, tarkemmin ottaen täsmälleen vanhan pääsuoran lopulla (tuonaikaiset asfaltin rippeet ovat yhä parkkipaikallamme näkyvissä). Pajamme liepeiltä löydätkin yhä vanhan rataprofiilin mukaan nimettyjä katuja, sekä entisöidyn Keimolan tornin joka toimi muinoin lehdistön tukikohtana kilpailuita seuratessa.
 

 
Perille löytää sujuvasti laskeutuen rampin Tampereen moottoritieltä (VT 3) saavuitpa sitten Tampereen tai Helsingin suunnasta.
 
 
Miten?
Tuotteiden asennuksista ja muutostöistä saat parhaiten tietoa nostamalla kissan pöydälle asiakaspalvelumme kanssa, niin suunnitellaan projekti kuntoon. ECU Helsingin toimissa häärivät eri univormussa lopulta samat henkilöt kuin Futurezillakin, joten sekä tuotteet että tieto kulkevat verkkokaupan ja pajan välillä ongelmattomasti.
 
Ohjelmointeihin ja säätöihin liittyvissä kysymyksissä, suosittelemme hyppäämään suoraan Ecu Helsinki -verkkosivuston puolelle, josta löydät lisää tietoa toiminnasta sekä suorat yhteystiedot pajan puolelle.
 
Miksi Vantaalla sijaitsevan firman nimi on Ecu Helsinki?
Toimipisteen aiemmasta sijainnista ja tiimin jäsenten asuinpaikkakunnasta johtuen toimipisteemme on hämmentynyt eikä tiedä mihin kaupunkiin identifioitua. Kuten vanha kansa jo tietää, voit viedä firman pajan Helsingistä, muttet Helsinkiä firmasta.
 
 

ECU Helsinki nettilogo

  • Auton ohjelmointi, säädöt, tehonmittaus (myös 4WD)
  • Korkeiden laatustandardien mukaiset asennus- ja muutostyöt harraste- sekä kilpa-autoihin
  • Työn aikana asiakkaillemme käytettävissä maksuttomat Ecu Helsinki sijaisautot

www.ecuhelsinki.fi  |  puh. Keimolan toimipisteelle: 045-1308995  |  email info @ ecuhelsinki.fi

Menu