Posted in: Pultti & Mutteri

VAG DSG – pykälät oikeille paikoilleen

TVS ENGINEERING


Nosta DSG voimansiirtosi uudelle pykälälle

VAG laitteiden kanssa harrastaneelle, TVS on liki väkisinkin jossain määrin tuttu nimi. Ja näin pitäisi ollakin, jos ajat viritetyllä, DSG vaihteistolla varustetulla Audilla, Seatilla, Skodalla tai Volkswagenilla – autossasi on muutoin vielä paljon lunastamatta. 

Viritellessä ja harrastella tehoa kyllä haetaan monin tavoin, joka on jo tarina itsessään kuinka samatkin teholukemat voi hakea hyvin eri strategialla ja erilaisella ajettavuudella. Mutta oikeaoppisesti ja kattavasti tehty voimansiirron säätö, se on asia jonka merkitystä ja sillä saavutettavaa ajamisen iloa aliarvioidaan aivan liian usein.

Vakavissaan viritettyjen VAG-moottorien ohella, erikoisalanaan tämä Alankomaissa päämajaansa pitävä talo keskittyy toteuttamaan kiistatta markkinoiden kattavimmat ja kehittyneimmät ohjelmamuutokset DSG-vaihteistoille.

TVS muutoksessa ei ole kyse perinteisestä “lootasoftasta”, vaan kokonaisvaltaisesta DSG järjestelmän uudelleenohjelmoinnista ja kalibroinnista. 

Saatat kuulla alalla todettavan, että virittäjä A tai B taitaa “samat temput pienempään rahaan”. Kutsumme sinut kokeilemaan, niin huomaat missä ko. lause menee mönkään.

  • Kestävyyttä, kun kytkinpaineet, lämmönhallinta ja komponenttien kontrolli vaihtotilanteissa on tarkasti hanskassa.
  • Alusta asti uudelleensuunnitellut ajotilat ja vaihteiston toiminta
  • Ei tarvetta kikkakolmosille ja oikopoluille joita ohjelmallisessa virityksessä (liian) usein näkyy harrastettavan
  • Tarkat ja nopeat vaihdot
  • Sekä selvästi parempaa mukavuutta, että suorituskykyisempää sporttia – ei ole syytä valita vain jompaakumpaa.

Futurez.Fi ja toimipisteemme ECU Helsinki vastaavat yksinoikeudella TVS tuotteiden edustuksesta Suomessa. Toteutamme töitä myös muille alan virittäjille, kysy TVS vaihteistosoftaa virityksesi tukijalaksi asiantuntevalta säätäjältä.

Kaikki muutostyöt suoritetaan toimipisteellämme Vantaalla.

Tiimimme on kasannut asennuspisteemme kotisivuille pienen infopaketin mistä aiheessa on kyse, siihen pääset tutustumaan tästä:

-> Tietopaketti DSG ohjelmoinneista ECU Helsinki sivuilla

-> Tietoa TVS Engineeringistä valmistajan kotisivuilla

Write A Comment

Menu